Előfizetői tartalom

Újabb szállodai felajánlás: több ezer cseh beteg elszállásolása oldódik meg

Portfolio
Már több cikkben is beszámoltunk róla, hogy lakásokat, szállodai szobákat ajánlanak fel magánemberek és szállodatulajdonosok az egészségügyi dolgozóknak, valamint az ellátást igénylőknek, hogy ezzel segítsék a jelenlegi járványhelyzetet. Itt az újabb felajánlás most Csehországban. A magyar piacon is aktív ingatlanfejlesztéssel foglalkozó CPI Group ajánlotta fel az összes csehországi szállodáját, a betegek elszállásolására - szerepel a cég honlapján.

Ma számoltunk be róla, hogy a koronavírus elleni védekezés segítésére egy harkányi, 105 szobás hotelt ajánl fel a Stelius Befektetési Zrt. karanténkórháznak, illetve arról is, hogy már a magánszemélyek is hasonló lépésekkel segítik a vírus elleni küzdelmet, a Budapesti Airbnb közösség az egészségügyi dolgozókért csoport tagjai a közvetlen betegekkel érintkező egészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés