FONTOS Itt a kormánydöntése az üzemanyagárak szabályozásáról
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus: gyors felpattanás jöhet a logisztikai ingatlanoknál

Portfolio
Rövidtávon előfordulhat, hogy csökken a kereslet és bizonyos alapterület felszabadul a logisztikai ingatlanok piacán. Mégis előfordulhat, hogy ez csak rövid ideig tart, mivel egyes ügyfelek versenyezni fognak ezekért a helyekért. Céljuk az üzletmenet folytonossága és a magasabb szolgáltatási szintek megvalósítása, s ezért bővíteni akarják majd a rendelkezésükre álló alapterületet – legalábbis így véli a Prologis, a világ legnagyobb ipari és logisztikai ingatlanfejlesztője és szolgáltatója, amely Magyarországon is messze piacvezető.

A járvány az eddigi legsúlyosabb kockázat a hosszan tartó globális növekedésre nézve. Ilyen nagyfokú bizonytalanság mellett nagyon eltérő becslések léteznek a negatív hatások lehetséges mértékét és időtartamát illetően. A keresleti oldalon, azokban a régiókban, ahol magas a fertőzési arány, csökkent a gazdasági tevékenység; a kockázat enyhülésével a gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés