Előfizetői tartalom

A koronavírus nélkül is totálisan átalakulhat a rövid távú lakáskiadás

Miközben szinte kiszáradt a rövidtávú lakáskiadási piac, megint aktuális lett ennek a biznisznek a teljes újragondolása. Egyértelmű, hogy a koronavírus nélkül is jelentősen át kell alakítani. Az állam nagyobb szigort ígér, az ágazat egyik szerveződése pedig nemrégiben javaslatokat készített, amik továbbra is aktuálisak. Nézzük ezeket közelebbről!

Az egyre mélyülő válság a hosszútávú kiadás felé tereli a rövidtávú bérlakáskínálat egy részét. Biztosra vesszük, hogy tisztul a piac, a rosszul szervezett, rosszul kezelt ingatlanok tulajdonosai súlyos veszteséget könyvelnek el, míg a valóban profi cégek előretörhetnek. Ám ehhez sok szabályozási, adózási és szervezési feltételnek teljesülni kell. A Portfolio-n...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés