FONTOS Hivatalos: Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri!
 
Előfizetői tartalom

Őrületes támogatási csomagot kapnak az airbnb-zők a koronavírus miatt

Portfolio
Május 31-ig meghosszabbította az Airbnb a foglalások ingyenes törlését, korábban az április 14-e előtti utazásokra vonatkozott ez a döntés. Nem mellesleg azt is bejelentette a cég, hogy 250 millió dollárt, vagyis több mint 80 imlliárd forintnak megfelelő összeget fizet ki a tulajdonosoknak a lemondott foglalásokért - írja a CNBC.

Korábban már írtunk róla, hogy globálisan ingyenesen lemondhatóvá tette az Airbnb a foglalásokat, most az áprilisi időpontot meghosszabbították május 31-ig, és minden olyan esetre vonatkozik amit március 14-én, vagy az előtt véglegesítettek.  Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 26. Újabb radikális lépéseket hoz az Airbnb a járványhelyzet miatt 2020. 03. 16. Ingyenessé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés