Előfizetői tartalom

Hatalmas telek cserélt gazdát a reptér közelében

Portfolio
Az Erste Bank Hungary Zrt. 100%-os tulajdonában álló, ingatlankezeléssel és-értékesítéssel foglalkozó Erste Ingatlan Kft. tulajdonában lévő 170 hektáros ecseri területből 57 hektár adásvételéről szóló megállapodást írt alá egy nemzetközi logisztikai céggel, amely 100 ezer négyzetméteres high bay warehouse építését kívánja megvalósítani Ecseren. Tegnap egyébként szintén egy Ecserhez kapcsolódó bejelentésről írtunk, miszerint a JYSK ott építi fel 560 ezer négyzetméteres alapon az új magyarországi logisztikai központját.

Az Erste értékesítésével közel 1 éves tárgyalási sorozat zárult le. A beruházás érdekében a terület infrastrukturális fejlesztéseit elindítottuk, és bízunk benne, hogy ez a további értékesítéseket is segíteni fogja - mondta Gégény Andrea, az Erste Ingatlan Kft ügyvezetője. Portfolio Ingatlan Raktárkereső Airport City Logisztikai Park ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés