Előfizetői tartalom

Nincs erkély a lakásodhoz? - Semmi gond, utólag hozzáépítik

Portfolio
A New York-i lakáspiac problémáira világított rá a járványhelyzet, építészek szerint a veszélyhelyzet utáni időszakban ezeket mindenképpen meg kell oldani a nagyvárosban. Ezek egyike, hogy nagyon sokan nem férnek hozzá semmilyen erkélyhez, vagy kisebb kerthez a lakásaikban, különösen igaz ez az állami bérlakásokra, ahol így a nehezebb körülmények között élő társadalmi csoportok kerülnek most még kedvezőtlenebb élethelyzetbe - írja a Dezeen. A megoldás a pótlólagos erkélyek építése lehet.

A koronavírus-járvány miatt most még jobban értékeljük a lakásokhoz tartozó saját, mégis szabad levegőjű területeket, vagyis az erkélyeket, teraszokat, vagy akár a kisebb kerteket. New Yorkban a kormányzati fenntartású mintegy 400 ezer bérlakásból alig van olyan, amihez tartozna erkély, így éppen azok vannak most még kedvezőtlenebb helyzetben, akik a járvány előtti időszakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés