Előfizetői tartalom

Mennyiért bérelhetünk ma irodát Budapest különböző részein?

Portfolio
A korábbi negyedévekkel ellentétben 2020 első három hónapjában emelkedni kezdett az üresen álló irodaterületek aránya a budapesti piacon, amire az elmúlt 24 negyedévben (2014-2019) mindössze háromszor volt példa. A korábbi 5,6 helyett a 6,2 százalék azonban még mindig alacsonynak mondható. Ezúttal a Cushman & Wakefield felmérése alapján azt néztük meg, hogy ehhez az üresedéshez milyen bérleti díjak társultak 2020 elején.

Utoljára 2018 utolsó negyedévében volt növekedés a budapesti modern irodaépületek kihasználatlansági mutatójában, akkor 7,3 százalékra nőtt az üresedés. Azóta folyamatos csökkenést tapasztalhattunk a kihasználatlanságban az irodapiacon, a megjelenő kínálatot azonnal felszívta kereslet és folyamatos igény volt az új állományra is. 2020 első negyedévében ez az érték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés