Előfizetői tartalom

Új ingatlanfejlesztő céget alapított egy hazai vállalat

Portfolio
Új leányvállalatot alapított az építőipari és ingatlanfejlesztési megoldásokat kínáló Bayer Construct vállalatcsoport. A Bayer Property nevet viselő tagvállalat feladata komplex ingatlanfejlesztési projektek előkészítése és megvalósítása. A cég élére Sokorai István érkezett, aki társbefektetőként és vezérigazgatóként vezeti majd az új vállalatot. A szakember közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, fejlesztési vezetőként dolgozott korábban a TriGranit Zrt-nél, majd az Arcadom Zrt-t irányította, az utóbbi tíz évben pedig a Colas Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatói posztját töltötte be.

Új tagvállalatot alapított a Bayer Construct, Bayer Property néven, mely dedikáltan ingatlanfejlesztési projektek teljes körű előkészítésével és megvalósításával foglalkozik. A cég vezetését márciustól Sokorai István vette át, aki ezt megelőzően tíz évig a Colas Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatójaként tevékenykedett. A szakember nem pusztán menedzserként vállal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés