Előfizetői tartalom

Milyen hatással lesz az irodákra a koronavírus? - Nagy változások jönnek

Beck Márton, kommunikációs stratéga és változásmenedzsment-szakértő
Békeidőben a világ irodai munkásainak nagy része open office-ban dolgozik, azaz olyan egylégteres helyen, amit egészségügyi szempontból sokan kockázatosnak tartanak az egyre többek szerint hosszú távon velünk maradó járvány kitörése óta. Vajon hogy fogja befolyásolni a COVID-19 a világ irodaevolúcióját, megrengeti-e az amúgy is több oldalról támadott egyterű irodák hegemóniáját? A kérdésekre Beck Márton, kommunikációs stratéga és változásmenedzsment-szakértő kereste a választ.

Egy kis irodatörténet A mai értelemben vett irodai munkavégzés az első ipari forradalom idején jött létre, ekkor vált tömegesen szét a kék- és fehérgalléros munkavégzés színtere. Ebben az időszakban az iroda kis szobát jelentett. A nyílt irodatér, mint koncepció, a 20. század elején jelent meg, de igazán a 2. világháború után kezdett elterjedni, és az elmúlt évtizedekben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés