futureal, corvin, innovation, iroda
Ingatlan

Ilyen lesz az ország első, érintésmentes irodaháza (képek)

Portfolio
Elindult a közel 30 000 négyzetméter irodaterületű Corvin Innovation Campus kivitelezése, amelynek első üteme várhatóan 2022 őszére készül el. A Futureal fejlesztésében megvalósuló irodaház sajátossága, hogy szinte teljesen érintésmentes lesz. A Szigony utcai épület a frissen bevezetett Stay Safe kezdeményezés keretében valósul meg.

A Szigony utca, Tömő utca, Apáthy István utca valamint Balassa utca találkozásainál áll majd a várhatóan 2022 őszére elkészülő Corvin Innovation Campus irodaház. A kilencszintes épületegyüttes első üteme 15 800 négyzetméter, a második 13 800 négyzetméter irodaterületet biztosít.

Az irodaház fejlesztése már a jelenlegi egészségügyi helyzet következtében átalakuló bérlői elvárások figyelembevételével történik. A cégcsoport korábbi irodaprojektjéhez hasonlóan az új épületet is a WELL Platinum minősítésnek megfelelően fejlesztik, ami a dolgozók egészségi állapotára és közérzetére pozitív hatást gyakorló szempontokat ismeri el.

irodaberlok-372100
Fókuszban: Jogi kérdések, üzemeltetés, irodapiac, retail. Vegyél részt a május 27-i harmadik online konferenciánkon. Részletekért kattints ide!

A WELL szigorú egészségvédelmi előírásaira és tapasztalataira alapozva indította el a Futureal a „Stay Safe” kezdeményezését. A program keretében az ingatlanfejlesztő új biztonsági előírásokat vezet be és további technológiai megoldásokat tesz elérhetővé az épület kialakítsa során. Az épület gépészeti rendszere, az egyedi szűrői és UV-s csírátlanítói Budapest egyik legtisztább levegőjét biztosítják majd. A Stay Safe egyik szembetűnő eredményeként a Corvin Innovation Campus közös területei szinte teljesen érintésmentessé válnak. A látogatókat kártyaérzékelős automata ajtók és lámpakapcsolók, valamint a biztonságos távolságot jelző jelzések fogadják. A liftek telefonos applikációval is hívhatók lesznek, a mosdókat pedig ugyancsak érintésmentes öblítéssel, kézmosóval és szappanadagolóval szerelik fel.

Címlapkép forrása: Futureal

maszk koronavírus medence
traders
dollar_bankjegy
olaj szénhidrogén
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. május 27.
Ingatlanpiac: Bérlők vs. Bérbeadók - Itt az újranyitás!?
2020. május 28.
Megfizethető lakhatás és kormányzati tervek
2020. május 28.
Vírusválság: veszít vagy nyer a magyar agrárium?
2020. június 3.
Financial and Corporate IT: Digital UX a bankoknál
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Kutató / Junior kutató

Kutató / Junior kutató
Online előadás
Részvények, devizák, indexek és árupiacok elemzése, ötletelés.
Online előadás
Bolyongás a külföldi részvények között. Ötletek, praktikák.
budapest lakás