Előfizetői tartalom

Megmutatjuk miért kell a megfizethető lakhatás - Ennyien költik a fizetésük közel felét lakbérre

Portfolio
Egyértelműen megváltozott a helyzet 2018 óta, a legfrissebb 2019-es statisztikák ugyanis azt mutatják, hogy egyre kevesebb olyan háztartás van Magyarországon, ahol a jövedelem több mint 40 százaléka megy el a lakhatásra (lakbér, hitelfizetés). Tényleg ennyivel jobb lett a helyzet, vagy inkább csak az áll a háttérben, hogy sokan a magas lakbérek miatt hazaköltöztek a családi házba, esetleg más ismerősükkel egy háztartásban élnek, hogy csökkentsék a kiadásokat? Többek között erről, valamint a megfizethető lakhatásról, és a rozsdaövezeti 5 százalékos lakásáfáról lesz szó a ma délután 14 órakor kezdődő Lakás Klubon.

Az Eurostat legfrissebb elemzése alapján Magyarországon csökkent azoknak a háztartásoknak az aránya, akik 40 százaléknál többet költenek a lakhatásra. Megfizethető lakhatás és kormányzati tervek M délután 14 órakor kezdődik az ingyenes Lakás Klub. Regisztrálj, és tudd meg első kézből Fürjes Balázstól, hogy mi lesz a kormány!. INFÓJELENTKEZÉS 2018-ban a magyar...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái