Előfizetői tartalom

Ámulatba ejtő privát szigetek: ennél biztonságosabb nyaralásod nem lesz, csak ha otthon maradsz

Portfolio
Milyen nyaralás is lehetne biztonságosabb a jelenlegi járványhelyzetben annál, minthogy a saját szigetedre mész el pihenni, valahol az óceán, vagy akár egy tó közepén elszeparálva más turistáktól? Kínálatban biztos nincs hiány, a kisebbektől egészen a több ezer hektáros területekig, a világ bármely pontján lehet vásárolni teljesen beépítetlen, vagy olyan szigetet is, amelyen egy kész villába költözhet be a leendő tulajdonos. De ha valaki még nem állna készen a vásárlásra, a privát szigetbérlés is egy létező megoldás, azzal viszont számolni kell, hogy mostanában igencsak megnőtt a foglalások száma. A Private Islands kínálatából szemezgettünk.

Az oldalon körülbelül 800 eladó, vagy bérelhető sziget közül lehet válogatni a világ legkülönbözőbb pontjain, a járványhelyzet alatt azonban a Karib és a Közép-Amerika régió szigetei iránt volt a legnagyobb kereslet, az érdeklődők főleg kanadai és amerikai állampolgárok voltak  - a Private Islands vezérigazgatója szerint. Kapcsolódó cikkünk 2018. 06. 17. Nyaralni...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái