Előfizetői tartalom

Jelentős tőkebefektetést kapott a hazai proptech vállalat

Portfolio
A dolgozói és vendég érkeztetést digitalizáló és az otthoni munkavégzést támogató TabLog a mai napon 450 millió forintos befektetést kapott a Solus II. Kockázati Tőkealaptól,  mely alap befektetési politikájának alapvető célja, hogy támogassa a Digitális Jólét Program stratégiai céljainak megvalósulását. A megoldás egy mobil eszközökön futó, felhő alapú megoldás, mely a már létező rendszerekhez könnyen illeszthető. A most befektetett tőke elsősorban a nemzetközi terjeszkedést finanszírozza.

A befektetési döntés egyik fő indoka az volt, hogy az irodaházi és céges beléptetés területén is növekvő igény van azokra digitális, valóban XXI. századi megoldásokra, melyek egyidejűleg felelnek meg a kor kényelmi, biztonsági és higiénés elvárásainak. A szigorodó adatkezelési szabályok (GDPR) szintén megkerülhetetlenné teszik az adatok ellenőrzött, digitális kezelését. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés