Előfizetői tartalom

A budapesti új lakások "legjei": olcsó, drága, hatalmas teraszos, nagy és mini

Portfolio
Közel félmilliárd forint a különbség a legdrágább és a legolcsóbb budapesti új lakás ára között a Budapesti Lakáspiaci Riport legfrissebb adatbázisa alapján. Ha a fajlagos számokat nézzük, a legdrágább lakás egy négyzetméterének az árából, 6 extra négyzetmétert is vásárolhatnánk a lista legolcsóbb lakásában.

A Budapesti Lakáspiaci Riport 22 ezer lakást tartalmazó adatbázisa alapján most azokat a lakásokat gyűjtöttük össze, amelyek valamilyen szempontból – ár, méret, szobaszám - kitűnnek a tömegből. A legalább négylakásos társasházban épülő lakóingatlanok negyedénél tüntették fel az árakat is a fejlesztők.

Hol vannak, és mennyibe kerülnek a legolcsóbb új lakások?

Portfolio Ingatlan Újlakás-kereső
Duna Pearl

Duna Pearl

1133 Budapest, Pozsonyi út 77-79
193 db lakás
50 – 105 m2 alapterület
76.46 – 257.05 M Ft
Átadás:
2022

Ajánlatot kérek

A legfrissebb adatok alapján összesen 32 olyan szabad új lakóingatlant lehet találni Budapesten, ami 25 millió forintból megvásárolható. Ezek alapján, Budapesten az árral rendelkező még szabad épülő új lakások kevesebb, mint 0,6%-át lehet 25 millió forintból megvásárolni. 

Ezek közül a legkevesebbet, 21,2 millió forintot egy X. kerületi egyszobás 29 négyzetméteres első emeleti új lakásért kell fizetni, amihez egy 5 négyzetméteres erkély is tartozik. A többi legolcsóbb, 25 millió alatti új lakás is ebből, illetve a XVIII. kerületből kerül ki, ezek alapterülete igencsak hasonló, többségük egyszobás 30 négyzetméteres. A 25 millió felé közeledve még néhány négyzetméterrel nagyobb lakásokat is lehet találni, illetve egy-egy megmaradó kislakást a VII., IX., vagy XI. kerületekben.

Miről szól a cikk?

  • Hol vannak, és mennyibe kerülnek a legolcsóbb új lakások?
  • Budapest legdrágább új lakása (amiről tudunk)
  • Más" legek": legnagyobb, legtöbb szobás, legkisebb és legnagyobb erkélyes

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés