Előfizetői tartalom

Rossz hír a holland fővárosba utazóknak - Betiltják Amszterdam központi részein az Airbnb-t

Portfolio
Nagyon aktuális téma most az airbnb-s lakáskiadás, és úgy tűnik, nem vagyunk egyedül: július 1-jétől Amszerdam egyes részein megtiltották a rövid távú lakáskiadást, de a város többi részén is szigorúan korlátozzák a vendégéjszakák számát, így komoly áremelkedésre számíthat az, aki mostantól a holland fővárosba utazik és magánszálláshelyen szállna meg.

A legfrissebb piaci információk szerint a nyári időszakban maximum 120, míg a fennmaradó őszi, téli tavaszi hónapokban maximum 30 éjszakára (rövid távú kiadás esetén) adhatnák ki a lakástulajdonosok a saját ingatlanjukat. A tervekről és a lehetséges hatásokról, érvekről, ellenérvekről itt számoltunk be: Kapcsolódó cikkünk 2020. 07. 05. Bármi is lesz az airbnb-s lakásokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés