Előfizetői tartalom

Ingatlanfejlesztői ötletpályázatot hirdet az IFK - Nyerd meg te az értékes díjak egyikét!

Portfolio
Pályázatot hirdet az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület. A jelentkezők három téma közül választhatnak, melyek egyikét kell a kiírásban foglaltak szerint kidolgozniuk. A pályázási regisztrációs határidő szeptermber 30. 12:00, a pályaművek leadási határideje november 5. 23:59, míg a pályázat eredményének kihirdetésére és a díjak átadására november 20-án kerül sor. A nyertes csapat (legfeljebb 6 fő) jutalma 800 ezer forint, valamint egy 3 napos utazás a 2021-es müncheni Expo Realra, ahol lehetősége lesz az ingatlanszakma jelentős szereplőit megismerni.

A pályázati kiírásban foglaltak szerint az alább megadott 3 téma egyikét kell kidolgozni a továbbiakban részletezett formában és tartalommal. Bármely pályázó szabadon választhat az alábbi témák közül, amit a pályázatra történő regisztrációnál kell megjelölni: Volt Józsefvárosi Pályaudvar területére városfejlesztési és beépítési koncepcióterv – 77 hektáros...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái