FONTOS Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
 
Előfizetői tartalom

Brit ingatlanfejlesztő társaságot vásárolt meg egy magyar ingatlanfejlesztő

Portfolio
Nemzetközi terjeszkedési stratégiájának részeként megvásárolta a brit Blackswan ingatlanfejlesztő társaságot a Cordia International Zrt. A vállalat a tranzakciót az MNB Növekedési Kötvényprogramja keretében végrehajtott kötvénykibocsátás segítségével finanszírozta. Az akvizíció révén a Cordia Blackswan számára lehetőség nyílik arra, hogy Anglia West Midlands régiójában 550 millió font (221 milliárd forint) értékben valósítson meg projekteket.

Megvásárolta a birminghami székhelyű, bérlakásépítésre specializálódott Blackswan Property ingatlanfejlesztő társaságot a Cordia International Zrt. Az akvizíció a vállalat első befektetése Nagy-Britanniában. A vállalatcsoportnál – amely jelenleg összesen 32 projekt keretében 650 ezer négyzetméternyi ingatlanterület építését végzi – több mint 500 szakember dolgozik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés