Előfizetői tartalom

Megfizethető bérlakások? - Ez kell ahhoz, hogy ne csak a leggazdagabbak tudjanak új lakást bérelni

Portfolio
A rozsdaövezeti kormányzati lakásprogram volt a Lakás Konferencia fő témája, a szakértők a különböző finanszírozási, szociális, kormányzati, önkormányzati, fejlesztői, építőipari, jogi aspektusokat foglalták össze és mondták el, hogy mire van szükség ahhoz, hogy a lakásprogramban valóban megfizethető árú és bérleti díjú lakások épülhessenek. Bemutatjuk a legfontosabb gondolatokat, amelyek a konferencia beszélgetéseiben elhangzottak.

Az eszközökről, a lehetőségekről, a következő lépésekről és a legfontosabb feladatokról volt szó a megfizethető lakhatás kialakítása érdekében a Lakás Konferencia első kerekasztal-beszélgetésében. A legfontosabb gondolatokat gyűjtöttük össze a fejlesztési, finanszírozási, állami, urbanisztikai, önkormányzati oldal képviselőitől. Vitézy Dávid, vezérigazgató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés