Előfizetői tartalom

Hét magyar cég is bekerült a digitális technológiai innováció topligájába

Portfolio
A startup világ egyik legélénkebb szegmensének tartott proptech piacon a befektetési kedv 5 év alatt megtízszereződött. Tavaly már 2,6 milliárd dollár friss tőke áramlott az ingatlanszektor digitalizációját segítő vállalkozásokba, de előzetes adatok szerint 2020 első félévében 7 milliárd dollárnyi üzlet született, a COVID-válság kiváltotta digitalizációs boomnak köszönhetően – derül ki a KPMG által készített felmérésből. A digitális technológiai innováció topligájáról készített listán már 7 magyar cég szerepel.

A KPMG évente összegyűjti és publikálja azoknak a vállalkozásoknak a listáját, amelyek valamilyen innovatív megoldást hoztak az építőiparba, az ingatlanok adásvételébe, vagy az ingatlanüzemeltetésbe. Ezek a proptech (property technology) vállalkozások ugyanis hihetetlen összegű tőkét vonzanak, mivel a szektor bármely szegmensének digitalizációja óriási megtakarításokkal...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái