Előfizetői tartalom

Ez sem lesz már a régi - Ezeket az otthonokat keresik az első hullám után a vásárlók

Portfolio
A járvány első hulláma után is érződött már, hogy a home office miatt nagyobb szerepet kapnak az otthonaink és a hozzájuk kapcsolódó kinti területek, a kert, egy terasz, vagy egy erkély. Sőt, sokan vannak olyanok is, akik a belvárosi lakásukat már elcserélnék egy családi házra az agglomerációban, vagy akár egy vízparti üdülőre. Most a második hullámban vélhetően még többen lesznek, akik nagyobb térre, több kinti helyiségre és a természet közelségére vágynak majd. Ennek kapcsán, a lakhatási szokások megváltozását mérte fel 44 országban több mint 700 ügyfél megkérdezésével nyár végén a Knight Frank.

Egyértelműen látszik, hogy a járványhelyzettel párhuzamosan a mindennapokban jelentkező igények is megváltoztak, nincs ez másként a lakáskereséssel és vásárlással sem. Nemcsak más szempontok lettek fontosak az otthon kialakításában, elrendezésében, de a népszerű ingatlantípusokban is történtek átrendeződések. A belvárosi lakás és egy kijjebb eső családi ház közötti...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái