Előfizetői tartalom

Látványos elemmel folytatódik a Déli összekötő vasúti híd korszerűsítése (képek)

MTI
Helyére emelik az első hídelemet, amivel új fejezet kezdődik a Déli összekötő vasúti híd korszerűsítésében. A munka megkezdésekor Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár, Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója, Nyul Zoltán, a NIF Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese, valamint Nyiszter Tamás, a MÁV Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese tartott sajtótájékoztatót.

Helyére emelik az első hídelemet, amivel új fejezet kezdődik a Déli összekötő vasúti híd korszerűsítésében. A Duna-part közelében a déli összekötő vasúti hídnál tartott sajtótájékoztatón Fürjes Balázs elmondta: új egyensúlyra van szükség Budapest közlekedésében a közösségi, az egyéni autós, a kerékpáros és a gyalogos közlekedés, továbbá Budapest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés