Előfizetői tartalom

Felturbózná a lakásépítéseket az MNB - A fiatalokat és az állami alkalmazottakat a lakásbérlésben segítené

Portfolio
A lakáspiaccal kapcsolatos javaslatok sem hiányozhatnak az MNB új, 50 pontos javaslatcsomagjából, amivel a kormány válságkezelő és gazdaságélénkítő munkáját kívánja támogatni. A javaslatok nagy része a lakásépítéseket ösztönözné, enélkül ugyanis pár éven belül fehér hollóként tekinthetünk az új lakóépületek átadására, ami nyilván az árakat sem hagyná érintetlenül.

Az MNB javaslatainak a célja, hogy a romló lakáspiaci trend megforduljon és legalább 30 ezer lakás felépüljön, valamint a meglévő lakásállomány is korszerűsödhessen. Kapcsolódó cikkünk 2020. 09. 29. Itt az MNB javaslata: hatalmas csomaggal mentenék meg a gazdaságot Lakáspiaci és otthonteremtési javaslatok A barnamezős területek kijelölésének véglegesítése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés