Előfizetői tartalom

Románia a magyar ingatlanpiac új vetélytársa? - Már kopogtatnak a befektetők a keleti szomszédunknál

Portfolio
Még most is zajlik a Property Forum bukaresti konferenciája, ahol az egyik kerekasztal-beszélgetés során a román ingatlanpiacban rejlő befektetési potenciálról beszélgettek a résztvevők. Azzal mindenki egyetértett, hogy sokkal érettebbé vált mostanra a keleti szomszédunk ingatlanbefektetési szempontból, ugyanakkor a likviditása továbbra is fontos kérdés maradt. Az biztos, hogy nehéz most bármit is mondani a jövőbeli változásokról, a járványhelyzet elhúzódása és a korlátozások ugyanis bármerre mozgathatják a piacokat.

A román piac sokkal érettebbé vált mostanra, a likviditása azonban még mindig kérdéses. A befektetők és a finanszírozók is óvatosabbak most a koronavírus miatti korlátozások és bizonytalanságok miatt, de alapvetően kedvező makro kilátásokat látnak a román ingatlanpiacon a befektetői kerekasztal-beszélgetés résztvevői.  ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés