Előfizetői tartalom

A családi házban élők közel háromnegyede lát esélyt az otthonfelújítási támogatás felhasználására

Portfolio
Élénk az érdeklődés az otthonfelújítási támogatás iránt a családi házban élő, legalább egy gyermeket nevelő családok körében. A megkérdezettek csaknem háromnegyede szerint van rá esély, hogy az 50 százalékos segítség kihasználásával tegyék rendbe otthonukat vagy annak egy részét – mutat rá a Wienerberger Téglaipari Zrt. friss kutatásának eredménye. A válaszok szerint a belső falak szebbé tétele mellett a tetőrekonstrukció az, amit a legtöbben elvégeznének.

A családi házban élő szülők, vagyis a potenciális célcsoportnak tartott emberek 72 százaléka lát esélyt arra, hogy felhasználja azt az állami támogatást, ami a jövő év elejétől az otthonok felújításához lehet igényelni, és aminek az alapjait a kormány a napokban jelentette be. A válaszadók negyede már most – néhány nappal az első hírek után, a részletes szabályozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés