erkély új lakás zöld
Ingatlan

Melyik új lakóparkban tudnád elképzelni a mindennapjaid? - Szavazz 2020 legjobbjára!

Portfolio
A héten már a második szavazós cikkel jelentkezünk, most a legkülönlegesebb 100 lakásosnál kisebb budapesti lakóprojektről kérjük ki az Olvasóink véleményét. Jövő héten rendezzük meg az év legjelentősebb hazai ingatlanpiaci eseményét, a Property Investment Forum konferenciát, ahol idén sem maradhat el az év legkülönlegesebb projektjeinek, a legnagyobb tranzakcióinak, vagy a legtehetségesebb személyének a díjazása. Az összessen 12+1 kategóriáról már korábban beszámoltunk, ezek között van 4 olyan, amelyről nemcsak a szakmai zsűri dönt, hanem az Olvasóink szavazatára is számítunk. A héten 4 cikkben lehet szavazni az "Év Irodafejlesztésére" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás alatt)" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás felett)" és az "Év Hotelprojektjére". Legyél részese te is a döntésnek és szavazz! A közönség által legtöbb szavazatot kapott projekt, így plusz egy "igennel" kerül a 8 tagú szakmai zsűri elé. Te melyik 100 lakásosnál kisebb, idén elkészült lakóparkban laknál a legszívesebben? Íme a négy esélyes.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A héten 4 cikkben lehet szavazni majd az egyes kategóriákra, másodikként az "Év Lakóprojektjére (100 lakás alatt)" tudnak szavazni Olvasóink, de még az "Év Irodafejlesztésére" is leadhatják a voksukat: 

November 19-én az online formában megtartott Property Investment Forumon kiderülnek a 2020-as éb Property Awards nyertesei.

Az idei év 100 lakásosnál kisebb lakóprojektek "shortlistesei": 

  1. Elysium – Fejlesztő: Rózsadomb Panoráma Kft. – lakások száma: 98
  2. Emerald Residence – Fejlesztő: Biggeorge Property – lakások száma: 100
  3. Greenside – Fejlesztő: Avico Group – lakások száma: 83
  4. Toldy19 – Fejlesztő: OTP Ingatlan Zrt. – lakások száma: 21

Ha ennyiből nem tudsz dönteni, részletesebb leírásokat lejjebb olvashatsz.

A szavazás hétfőn délben lezárult. Köszönjük a voksokat! Az Elysium ezáltal +1 szavazatot kapott a zsűri előtt. A végleges nyertes november 19-én a Property Investment Forumon kiderül.

szazalatt ezredik verzio

Néhány részlet a négy esélyesről

1. Elysium – Fejlesztő: Rózsadomb Panoráma Kft. – lakások száma: 98

Az Elysium társasház a budapesti luxus lakóprojektek sorába tartozik, a Rózsadombon álló egykori SZOT-szálló átépítése még 2017-ben indult el Waberer György új ingatlanberuházásaként. A 98 lakásból álló luxustársasházban 110-150 négyzetméteres, teraszos és panorámás lakásokat alakított ki a fejlesztő Rózsadomb Panorama Kft. Az épület J-betűt formáló alakjából adódik, hogy minden lakásból más szögből nyílik kilátás a Dunára és szinte egész Budapestre. A lakások, illetve a szaunával és úszómedencével felszerelt fitnesz és wellness részek együttesen 20 ezer négyzetmétert tesznek ki, de helyett kapott egy 5 ezer négyzetméteres kétszintes mélygarázs is a komplexumban. A lakóprojekt kivitelezési munkáit a Market Zrt. végezte.

elysium_forras_MTVA Bizományosi Jászai Csaba
Elysium, forrás: MTVA Bizományosi Jászai Csaba

2. Emerald Residence – Fejlesztő: Biggeorge Property – lakások száma: 100

Szintén a Budapesten épülő luxus lakóprojektek egyike közé tartozik a Biggeorge Property által fejlesztett belvárosi Emerald Residence. Az V. kerületi megújuló Szervita térnél helyezkedik el az egykori Távbeszélő Központ helyén megvalósított beruházás, összesen 100 új lakással, amelyek között egyaránt van stúdiólakás, illetve 3 szobás apartman is. Az Emerald Residence épületének egy részét butikhotelként hasznosítják, így a lakástulajdonosok a hotel által kínált szolgáltatásokat, úgymint az étkezés, takarítás, fitneszközpont, mosoda is igénybe tudják venni. A lakások ára 83 millió forinttól indul, ezeknek eddig több, mint a 90 százalékát értékesítette a fejlesztő.

emerald residence_forras_biggeorge
Emerald Residence, forrás: Biggeorge Property
Portfolio Ingatlan Újlakás-kereső
Emerald Residence

Emerald Residence

1052 Budapest, Szervita tér 6
109 db lakás
32 – 142 m2 alapterület
Átadás:
2020 H2

Ajánlatot kérek

3. Greenside – Fejlesztő: Avico Group – lakások száma: 83

2018-ban kezdte el építeni a két ütemből álló Greenside lakópark „A” épületét a fejlesztő Avico Group. A Városliget közelében felépülő 7 emeletes lakóprojekt során 83 lakás készült el idén áprilisban, de a tervek szerint a II. ütem még két épületét is átadhatják 2020 decemberében, ezáltal 7 emeleten újabb 109 új lakást kap a XIII. kerület. Az első ütemben 1-6 szobás lakások kaptak helyet, ezeknek több mint a 90 százalékát már értékesítették, míg a második ütem során 1-5 szobás lakásokat alakítottak ki.

Greenside lakópark, forrás: Avico Group

4. Toldy19 – Fejlesztő: OTP Ingatlan Zrt. – lakások száma: 21

Budapest I. kerületének vízivárosi részén, a Budai Vár északi szélénél fejleszti az összesen 21 lakásos Toldy19 társasházat az OTP Ingatlan Zrt. Az 5 szintes épület további 3 pinceszinttel rendelkezik, melyben a tárolókon kívül egy 52 férőhelyes mélygarázs is kialakításra kerül. A kivitelezés során kiemelt figyelmet kaptak a hőtechnikai jellemzők és a gazdaságosan üzemeltethető rendszerek, illetve a házban talajszondás fűtést alakítottak ki. A lakások átlagos alapterülete az erkélyek és teraszok nélkül 85 négyzetméter, a földszinti otthonokat pedig kertkapcsolattal tervezték, melyek mérete 25 és 74 négyzetméter között váltakozik. A projekt az EBH Invest kivitelezésében készül.

toldy19_forras otp ingatlan
Toldy19 lakópark, forrás: OTP Ingatlan
falu házak
koronavirus-353289
számítógép hacker programozó
magyar lengyel cseh
hiflylabs
getty, parlament, duna, vár, budapest
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
falu házak