Előfizetői tartalom

Melyik új lakóparkban tudnád elképzelni a mindennapjaid? - Szavazz 2020 legjobbjára!

Portfolio
A héten már a második szavazós cikkel jelentkezünk, most a legkülönlegesebb 100 lakásosnál kisebb budapesti lakóprojektről kérjük ki az Olvasóink véleményét. Jövő héten rendezzük meg az év legjelentősebb hazai ingatlanpiaci eseményét, a Property Investment Forum konferenciát, ahol idén sem maradhat el az év legkülönlegesebb projektjeinek, a legnagyobb tranzakcióinak, vagy a legtehetségesebb személyének a díjazása. Az összessen 12+1 kategóriáról már korábban beszámoltunk, ezek között van 4 olyan, amelyről nemcsak a szakmai zsűri dönt, hanem az Olvasóink szavazatára is számítunk. A héten 4 cikkben lehet szavazni az "Év Irodafejlesztésére" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás alatt)" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás felett)" és az "Év Hotelprojektjére". Legyél részese te is a döntésnek és szavazz! A közönség által legtöbb szavazatot kapott projekt, így plusz egy "igennel" kerül a 8 tagú szakmai zsűri elé. Te melyik 100 lakásosnál kisebb, idén elkészült lakóparkban laknál a legszívesebben? Íme a négy esélyes.

A héten 4 cikkben lehet szavazni majd az egyes kategóriákra, másodikként az "Év Lakóprojektjére (100 lakás alatt)" tudnak szavazni Olvasóink, de még az "Év Irodafejlesztésére" is leadhatják a voksukat:  Kapcsolódó cikkünk 2020. 11. 10. A legkülönlegesebb hazai irodaházak - Szavazz 2020 legjobbjára! ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés