iroda
Ingatlan

Fontos személyi változások a JLL-nél

Portfolio
A JLL Tuza Ritát nevezte ki a Tőkepiaci részleg vezetőjének Benjamin Perez-Ellischewitz távozását követően. Emellett Zeller Gábor, aki 2015-ben csatlakozott a JLL-hez, igazgatói szintre lép a Tőkepiaci részlegen belül.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

November közepétől Tuza Rita veszi át Benjamin Perez-Ellischewitz feladatkörét, mint a JLL Tőkepiaci részlegének új vezetője. Rita 10 éve dolgozik a JLL-nél, 14 éves tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi ingatlanok piacán és RICS tag. Az elmúlt néhány évben olyan mérföldkőnek számító tranzakciók sikeres lezárásában játszott kulcsszerepet, mint az Eiffel Square, a Luxus Áruház, az M0 Sziget Logisztikai Park, a Prologis Park Hegyeshalom, az Office Garden I, az Infopark D, a Budapest 360 és a Mammut Bevásárlóközpont.

Tuza Rita is előadója lesz a november 19-i Property Investment Forum 2020 online konferenciának. Részletekért kattints!

Zeller Gábor, aki 2015-ben csatlakozott a JLL-hez, igazgatói szintre lép a Tőkepiaci részlegen belül. Gábor átfogó pénzügyi elemzői készségekkel rendelkezik, és kulcsfontosságú szerepet töltött be a Mammut Bevásárlóközpont, a Millennium Towers, a Népliget Center, a BSR Center és a Siemens Campus értékesítésében.

Címlapkép forrása: Getty Images

GettyImages-1288690436
HEPA_klub2020_cimlapkep_1500x844
vetovita brusszel zaszlo unios koltsegvetes 201130
Orban Viktor Mateusz Morawiecki lengyel zavar veto unios koltsegvetes 201204
horvatorszag_croatia
trader
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
getty, parlament, duna, vár, budapest