Előfizetői tartalom

Átmeneti vagy tartós lesz a válság Magyarországon?

Portfolio
A korábbi évek szárnyalása után a tavalyi évnek már egy mérsékelt optimizmussal mentünk neki, de a pandémiára senki nem számított. Hogy a járvány hatására átmeneti vagy hosszú távú válságra kell készülnünk, kell-e számítanunk egy újabb eszközár-inflációra, valamint, hogy mi lesz az EU-s pénzek körüli vitákkal és az építőiparral, arról Bán Zoltán, a Net Média Zrt. (Portfolio) vezérigazgatója kérdezte a szakértőket,a Property Investment Forum 2020 konferencián.

Átmeneti vagy hosszú távú lesz a válság? Jelen pillanatban három kérdésről kell beszélni. Egyrészt, hogy az új lezárások milyen mértékű kárt okoznak a gazdaságban. Ez a GDP szempontjából várhatóan mérsékeltebb lesz, mint a tavaszi, és a természete is más lesz: sokkal kevésbé jelent kínálati sokkhatást de sokkal kockázatosabb az, hogy esetleg elhúzódó keresleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés