Előfizetői tartalom

Mol, Telekom, Telenor - Mit lépnek a legnagyobb irodaház-használók a megváltozott munkakultúrára?

Portfolio
Egyesek szerint az iroda a közösségi tér funkciója miatt a jövőben a mostaninál is jobban felértékelődik, míg mások szerint az átalakuló szokások és a home office terjedése miatt a jövőben sokkal kevesebb irodaterületre lesz szükség. Hogy mi az igazság, és hogy látja a három nagy cég vezető beosztású szakértője, arról a Property Investment Forum 2020 konferencián Szentpály Ágnes, Director, Head of Property Management, CBRE moderálásával beszélgettek a szakértők.

Míg a Telekom bérelt irodában működik, addig a Telenor a saját épületében, a MOL pedig most építi új központját, ami országosan is a legnagyobb volumenű irodaberuházás. A beszélgetés szakértői az irodahasználati szokások változásáról, az átalakuló irodaigényekről és a mostani helyzetben megüresedett területek lehetséges hasznosítási módjairól is véleményt mondtak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés