Előfizetői tartalom

Veszélyes a home office? - Így tudod elkerülni, hogy baj legyen

Portfolio
Home office, vagy irodai munka? Esetleg a kettő kombinációja? A siker feltétele – a koronavírust követő korszakban is – a hibrid stratégia lehet, egészen pontosan az irodai és otthoni munka okos ötvözése, máskülönben a költségmegtakarításokból származó rövid távú nyereség szinte biztosan hosszú távú veszteségekhez vezet - a CBRE új tanulmánya szerint.

A rugalmas munkavégzés már nem cél vagy választás kérdése, hanem hosszú távú szükségszerűség. A CBRE tanulmánya alapján a jelenlegi járványhelyzet általában kétféle reakciót eredményezett a cégeknél: Egyrészt sokuk tervezi a felhasznált irodaterület csökkentését, másrészt a felmérések szerint az átlagos alkalmazott meglehetősen pozitívan érzi magát az új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés