FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

A startupok nem kiszáradnak, hanem megfulladnak a sok ötlettől

Portfolio
Számos új ötlet lengi körül az ingatlanpiacot, legtöbbjük digitalizációs alapokon igyekszik a fejlődés irányába terelni az ingatlanpiaci szereplőket. Ezek a proptech cégek hatalmas érdeklődést váltanak ki a befektetőkből világszerte, és még a 2020-as krízishelyzetben is inkább az igaz rájuk, hogy nem kiszáradnak, hanem megfulladnak a sok ötlettől. A KPMG Real Estate Innovation Overview 2020 kiadványa 600 ilyen céget gyűjtött össze a világ minden pontjáról, ebbe a listába 7 magyar proptech is belekerült, amiből 5 mutatkozott be a KPMG legutóbbi ingatlanos kerekasztal-beszélgetésén.

2020 első félévében 7 milliárd dollárnyi olyan üzletkötés jött létre, amely proptech vállalatot érintett. Dános Pál, a KPMG igazgatója arról kérdezte a magyar proptech cégek vezetőit, hogy őket hogyan érintette a pandémia.   Kapcsolódó cikkünk 2020. 09. 17. Hét magyar cég is bekerült a digitális technológiai innováció topligájába Dános PálKPMG, igazgatóA...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés