Előfizetői tartalom

A településfejlesztési és a földeket érintő szabályok is változnak a vészhelyzet ideje alatt

Portfolio
A veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló kormányrendelet szerint, a veszélyhelyzet ideje alatt az eddig érvényben lévő, a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló kormányrendelet ideiglenesen megváltozik. Emellett a földnek minősülő ingatlanon fennálló osztatlan közös tulajdon kapcsán is ideiglenes változások lépnek életbe - írja a legfrissebb Magyar Közlöny.

A veszélyhelyzet ideje alatt az eddig érvényben lévő, a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló kormányrendelet ideiglenesen az alábbiak szerint változik: településképi követelményekről szakmai konzultációt –...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés