Előfizetői tartalom

10 befolyásos hazai szereplő, akik a döntéseikkel megrángathatják az ingatlanpiacot

Portfolio
Az ingatlanpiacra a gazdasági folyamatok mellett, az azokkal gyakran összefüggésben álló állami, önkormányzati szabályozók és a szakmai lobbi szervezetek döntései is erős hatást gyakorolnak. A bejelentett célzott támogatások, az infrastrukturális fejlesztések irányai, a lakossági és vállalati hitelfeltételek végső soron mind megjelennek az ingatlanpiaci keresletben, kínálatban és az árakban, legyen szó otthonokról vagy munkahelyekről. Éppen ezért idén a Top 50 legmeghatározóbb hazai ingatlanpiaci szereplő, a Top 5 hazai ingatlanfejlesztő, a Top 5 ingatlanpiaci szakmai szervezet és a Top 10 kommunikációs és marketing szakember mellett elkészítettük a Top 10 ingatlanpiacot befolyásoló szereplő listáját is. Számtalan egyéb szereplő melett 2020-ban ők lettek a legkomolyabb külső hatást keltő szereplők a Portfolio listáján.

Top 10 ingatlanpiacot befolyásoló szereplő Boros Anita - az Innovációs és Technológiai Minisztérium építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára Fábián Gergely - a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi rendszer elemzéséért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatója, valamint a Budapest Institute of Banking vezérigazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés