Előfizetői tartalom

Itt a lakásfelújítási támogatás nagy buktatója: erre tényleg figyelni kell

Tapasztalataink szerint sok felújítani szándékozó család nincsen tisztában azzal, melyik költségtípusra mekkora állami támogatást vehet igénybe a január 1-jén elinduló otthonfelújítási támogatás keretében, ezért most ezt tisztázzuk. Nem szabad elfelejteni, hogy a munkadíjról és az anyagköltségekről szóló számlák mellett vállalkozói szerződést is minden esetben csatolni kell a kérelemhez.

Lakáshitelt vennél fel? Használd a Pénzcentrum kalkulátorát! Záporoztak a családtámogatásokkal kapcsolatos jogszabályok karácsony előtt és után is. Egyrészt megjelent a február 1-jétől elérhető, lakásfelújítási célú kamattámogatott jelzáloghitelre vonatkozó rendelet, másrészt néhány helyen módosult a felújítási támogatásról szóló rendelet is. Utóbbi részeként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés