Előfizetői tartalom

Újraélednek a horrorsztorik? - Eltűnt kivitelezők, csalódott vásárlók, átvert megbízók

Portfolio
Az év egyik különösen jó híre, hogy a kedvezményes lakásáfa és a felújítási támogatások felpörgetik a fejlesztőket és beindul a hazai lakásállomány megújulása nemcsak az újak építésével, de a meglévők fejlesztésével egyaránt. A nagy pörgés azonban olykor kisebb-nagyobb hibákhoz, buktatókhoz, átverésekhez is vezet, amikre jó példák voltak 2-3 éve az általunk is bemutatott horrosztorik. Mivel az ördög sosem alszik, nem kizárt, hogy lesznek újabb esetek nemcsak az új lakást vásárlóknál, hanem akár a felújítási támogatásokat igénylőknél. Két lakásfelújítási történetet mutatunk be, illetve egy már régen húzódó veresegyházi lakásfejlesztő sztoriját, amiből a jövőben talán mindenki tanulhat.

Január 1-től ismét 5 százalékos az új lakásokra vonatkozó áfa, ami beindítja a kisebb-nagyobb, tapasztaltabb, vagy kevésbé tapasztalt kivitelezőket és építtetőket. Aki követte az új lakáspiaccal kapcsolatos eseményeket 2-3 évvel ezelőtt, annak biztos ismerős lesz a "horrosztorik" kifejezés. Az akkori építési boomban, számos olyan történetről számoltunk be mi is a Portfolio...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái