Előfizetői tartalom

Milliós kiadások lakásvásárlásnál - A kedvezmények mellett ezekre a költségekre is figyelj

Portfolio
A január elsején életbe lépett otthonteremtési akcióterv intézkedései pozitív hatással lehetnek a lakásvásárlói kedvre, sokan hajlamosak azonban csak a vételárral számolni, esetleg még a kedvezményekkel, amikkel milliókat spórolhatnak. Legalább ekkora hangsúlyt kell azonban fektetni a többtízezer forinttól akár milliókig terjedő egyéb, a lakásvásárlással járó költségekre, melynek fontosabb tételeit az OTP Ingatlanpont szakértői gyűjtötték össze.

A 2021-es év számos kedvező változást hoz az ingatlanvásárlók számára, hiszen január 1-jével életbe léptek a kormányzati otthonteremtési program támogatásai és hitelkedvezményei. Ezzel ugyan az érdeklődők komoly kedvezményekre jogosultak és minden bizonnyal elősegíti a megkötött adásvételi szerződések számának gyarapodását, azonban nem szabad megfeledkezni a vásárlás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés