Előfizetői tartalom

Így halad az ország legmagasabb épületének fejlesztése - Képeken a Mol Campus építkezése

Portfolio
Több mint két éve, 2018 októberében rakták le a Mol Campus alapkövét, azóta pedig egyre látványosabban magasodik a környezete fölé az épület. A 120 méter magasra tervezett irodaházra a napokban elkezdték az ablakokat is felszerelni, amit az általunk készített képek is igazolnak. Képgalériánkban most te is megnézheted, hogy áll az ország legmagasabb épületének fejlesztése.

A Portfolio Ingatlannál folyamatosan nyomon követjük az ország legfontosabb építkezéseit, így a Mol Camus épületéről is időről időre beszámolunk. Mostani fotóink a január 27-i állapotot tükrözik, melyeken látható, hogy a toronyépület alsóbb szintjeire elkezdték az ablakokat felszerelni. A munka gőzerővel halad, a 28 emeletes tornyot és a hozzá tartozó pódiumot várhatóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés