Előfizetői tartalom

Mentőcsomag a terézvárosi vendéglősöknek: lépett a kerületi polgármester

Portfolio
A VI. kerületi polgármester, Soproni Tamás közösségi oldalán jelentette be, hogy mentőcsomagot nyújtanak a kerületi vendéglátósoknak, mert nem szeretnék, hogy lehúzott rolók és bedeszkázott üzletek várják az újranyitás időszakát. A csomag nemcsak a kormány által is bejelentett önkormányzati és állami ingatlanok bérleti díj mentességét, hanem többek között a teraszdíjak elengedését is tartalmazza.

"Ki akarná, hogy lehúzott rolók és bedeszkázott üzletek mellett kelljen járnunk-kelnünk mindennap? Mi biztosan nem, ezért az alábbi döntéseket hoztuk"- írja a Terézvárosi polgármester a közösségi oldalán, majd egy hosszú listában sorolja fel, hogy milyen engedményeket adnak a kerületi vendéglátósoknak. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés