Előfizetői tartalom

Újabb támogatást ad a kormány a budai fonódó villamoshálózat második ütemének megtervezésére

Portfolio
Az eddigieken felül, további 49,4 millió forintot biztosít a kormány a budai fonódó villamoshálózat második ütemének megtervezésére - írja a Magyar Közlöny. A tervezett vonalhosszabbítás a Szent Gellért tértől a Műegyetem rakpart és az Infopark irányában, majd a Dombóvári útra befordulva a Kopaszi-gát és a mellette épülő új lakó- és irodanegyed irányában valósul meg.

További 49,4 millió forint átcsoportosítását rendeli el a kormány a budai fonódó villamoshálózat legújabb szakaszának megtervezésére. A Műegyetem rakparti villamosvonal megtervezésével összefüggő támogatás a Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében, összhangban a kormány és a fővárosi önkormányzat közötti együttműködési megállapodással, a BFK működésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés