Előfizetői tartalom

Tovább bővül Európában a magyarországi alapítású flex irodaszolgáltató

Portfolio
A flexibilis irodaterek iránti igény 30 százalékkal növekedett a COVID-19 következtében, ráadásul az irodabérlők igényei is megváltoztak. A rugalmasság és a kiegészítő szolgáltatások elérhetősége vált a legfontosabb kritériummá.  Ezekre a trendekre a bérbeadóknak és az irodapiaci szolgáltatóknak is reagálnia kell, ezért indítja el a New Work, együttműködési (franchise) koncepcióját, melynek révén nem csupán know how-t, technikai támogatást és hozzáférést biztosít partnerei számára a multi-lokációs platformjához, hanem további digitális megoldásokat is kínál.

A franchise-csomag nemcsak egy multi-lokációs marketing és értékesítési felülethez való hozzáférést tartalmaz CRM és KPI mérési rendszerekkel, hanem egy olyan eszköztárat is, amellyel a New Work partnerei átalakíthatják meglévő irodaterületeiket a flexibilis irodatrendekhez alkalmazkodva. Ezen felül a franchise koncepció magában foglalja a hozzáférést a Worklcoud24 digitális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés