EuroCenter_new2
Ingatlan

Megújul az óbudai Eurocenter bevásárlóközpont

Portfolio
Megújul az óbudai Eurocenter bevásárlóközpont: a WING 2021. tavaszán kezdi meg a felújítási munkákat, hogy az átalakítást követően, 2022 tavaszán nyissa azt meg. A bevásárlóközpont felújított mozival és tetőkerttel várja majd jövőbeli látogatóit.

WING Zrt. még 2018-ban vásárolta meg a mintegy 25 ezer négyzetméter alapterületű EuroCenter Óbuda Üzletközpontot, a fejlesztő már akkor is beszámolt a felújítási terveiről:

A bevásárlóközpont üzleteinek döntő többsége 2021. április 3-án, szombaton este zár be, míg a hipermarket és az autómosó várhatóan május folyamán. A tervek szerint 2022. tavaszán a megújult bevásárlóközpont a kibővítésre kerülő galérián kialakított szolgáltatói szinttel, valamint az első emeleten megújult food courttal, mozival, továbbá nemzetközi divat és kiegészítőket forgalmazó üzletekkel várja a vásárlókat. A földszinten újranyitó INTERSPAR is teljes egészében megújul, és kialakításra kerül itt egy INTERSPAR to Go is.

„Fejlesztőként elsődleges célunk, hogy maradandó értéket teremtsünk itthon és külföldön egyaránt. Az Eurocenter építészeti és funkcionális megújítása során is ez az alapelv vezérel minket. Ezzel a fejlesztéssel Észak-Buda számára is elérhetővé válik a minőségi bevásárlási élmény.” – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Steinberg Noah
WING, (RICS magyarországi elnöke), elnök-vezérigazgató
Noah Steinberg a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója. A WING az egyik legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozás, a piacvezető irodafejlesztő. Noah Steinberg amerikai állampolgár, aki 199
Tovább
Noah Steinberg a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója. A WING az egyik legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozás, a piacvezető irodafejlesztő. Noah Steinberg amerikai állampolgár, aki 199 Tovább

A teljes építészeti megújuláson kívül változik a ház szolgáltatási kínálata is, a tervek szerint a divatmárkák mellett többek között banki, telekommunikációs, egészségügyi szolgáltatások is elérhetők lesznek, a szórakozásról pedig a mozi, valamint számos új étterem, kávéház fog gondoskodni. A bevásárlóközpontban hangsúlyt fektetnek a környezettudatos és fenntartható megoldásokra is, a zöld szemlélet jegyében többek között kerékpár tárolók, elektromos autótöltő állomások is elérhetők lesznek, valamint közösségi közlekedési megoldásokat is igénybe vehetnek majd az idelátogatók. A megújuló Eurocenter teljes egészében akadálymentes lesz és a közelmúlt hatásai alapján a fejlesztés során kiemelt figyelmet fordítanak az egészségtudatosságra is.

Portfolio Ingatlan Újlakás-kereső
Waterfront City 2

Waterfront City 2

1033 Budapest, Folyamőr utca 5
169 db lakás
26 – 60 m2 alapterület
26 – 67 M Ft
Átadás:
2022 Q2

Ajánlatot kérek

Címlapkép: Wing

Koronavírus
belgium_brugge
iskola tábla
bét
pénz, euró

Alapblog Soha ilyen jókedv!

Ilyet még nem látott a világ, az Egyesült Államokban olyan ütemben oltanak, hogy a vállalatok beszerzési menedzserei...

Kasza Elliott-tal Tesla

Tegnap élesedett a pár napja berakott eladási megbízásom 780-on, rögtön nyitás után. Majdnem elérte a csatornatetőt...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-04-29
Lakossági hitelkockázatok & behajtás 2021 Meetup
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Felvigyázó /Junior felvigyázó

Felvigyázó /Junior felvigyázó

Elemző/Junior elemző

Elemző/Junior elemző
Online előadás
Minden, amit a kezdéshez tudni érdemes.
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
pázmány, egyetem campus,