auchan
Ingatlan

Megújul a soroksári Auchan Korzó

Portfolio
A felújítás során mintegy 5000 négyzetméter új hidegburkolatot kap az áruház, megújul és egy terasszal bővül az ételudvar, valamint a bérlői mixben is lesznek változások - írja az Auchan Korzók magyarországi üzemeltetője, a Nhood Services Hungary Kft. a közleményében.

A munkálatok az épület külső homlokzatát nem érintik, viszont modernizálásra kerülnek az üzletsori folyosók, mosdók, illetve az ételudvar területe, ami a korszerűsítés mellett egy nyitott terasszal is bővül. Az üzletsori folyosókra a padlóburkolat és a mennyezetburkolat cseréje mellett új, elektromos kiállással rendelkező, mobiltelefon töltésére is alkalmas pihenőpadokat, valamint új növénytartókat helyeznek el, a bejáratoknál pedig hirdetések vetítésére alkalmas digitális totemek is köszöntik majd a vásárlókat.

Az ingatlanüzemeltetés és az irodai környezetet, irodapiacot érintő változások lesznek a június 8-ai konferencia fő fókuszában. A részletekért kattints!

A megújult életudvaron 250 látogató tud majd egyszerre helyet foglalni. Kijelölésre kerül egy mobil színpadnak helyet adó terület, ami rendezvények helyszínéül szolgál majd. Az átalakítási munkák során az ételudvar egy 82 négyzetméteres, 60 férőhelyes terasszal is kiegészül az Auchan hipermarket délnyugati oldalán. Ezen felül a gépészet és a vízvezetékek is megújulnak, energiatakarékos szempontok figyelembevételével.

A bérlői mix is módosul, három új étterem nyílik, ezek a Pesti Pipi, a Burger Konyha, valamint a Grill Konyha, valamint egy beülős kávézó is nyílik a soroksári helyszínen.

Portfolio Ingatlan Újlakás-kereső
Budai Walzer I. ütem

Budai Walzer I. ütem

1117 Budapest, Budafoki út 215.
291 db lakás
30 – 91 m2 alapterület
35 – 89 M Ft
Átadás:
2021 Q3

Ajánlatot kérek

Az átalakítás során fontos szempont volt a környezettudatos megoldások alkalmazása, a cég valamennyi tevékenységét a bolygó, az emberek és a profit hármas dimenziójának tükrében szemléli. A várható tervek kapcsán Pascal Steens, az Nhood Services Hungary vezetője egy korábbi interjúban elmondta, hogy mivel úgy látják, hogy a korlátozások elmúltával a közösségi és a szórakozási lehetőségek nagyon fontosak lesznek, ezért:

Több kisebb projektben gondolkodunk, melyek között éttermek, kisebb mozik, co-working munkaállomások, diákszállások, edzőtermek egyaránt szerepelnek.

auchan
A soroksári Auchan Korzó látványterve
eeszt időpont koronavírus oltás vakcina
varrás varrógép maszk koronavírus getty stock
new york_getty_stock
hadsereg katona tank getty stock
bill melinda gates getty editorial
GettyImages-1182794270
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Vételi, eladási zónák azonosítása, piaci aktualitások
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Üzleti modellező

Üzleti modellező

Hitelkockázati modellező

Hitelkockázati modellező
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
2021-06-09
Hitelezés 2021
lakás