Előfizetői tartalom

Új egyetemi campus jöhet létre a belvárosban, a Magyar Rádió volt épületeiben

Portfolio
Jelentős fejlesztési program indult a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen - olvasható az egyetem honlapján. Miután tavaly az állam úgy döntött, hogy a Magyar Rádió korábbi épületegyüttesét átadja az egyetemet alapító Magyar Katolikus Püspöki Konferenciának, a Pázmányon megszületett a gondolat, hogy a területi széttagoltság helyett a nyolcadik kerületben alakítanának ki egyetemi campust, ezért az év elején a piliscsabai területet az állam birtokba vette, és megindult a tulajdonba adási folyamat. Az előkészítő munkálatokat a Budapest Fejlesztési Központ (BFK) irányítja.

Új egyetemi campust alakítanának ki a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. A fejesztés kapcsán Becker Pál, fejlesztési főigazgató úgy nyilatkozott, hogy a belvárosi Szentkirályi utcában található a Pázmány központi épülete, ahol a Jog- és Államtudományi Kar működik, néhány száz méterrel odébb pedig, a Mikszáth téren található a Bölcsészet- és Társadalomtudományi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés