Előfizetői tartalom

Rajtvonalon a Gellért-hegyi sikló építése

Portfolio
Az I. kerületi városvezetés elvárásainak megfelelően aktualizálják a Gellért-hegyi sikló építésének terveit, a hamarosan induló beruházás keretében kevesebb, mint másfél év alatt megépülhet a Tabán és a Citadella közötti felvonó. A sikló megvalósítása teljes egészében képes lesz kiváltani a Gellért-hegy közútjait megterhelő turistabusz-forgalmat, jelentősen javítva a városrész élhetőségét és környezeti mutatóit - szerepel a Gellérthegyi SIKLÓ Kft. közleményében.

Felgyorsul a Gellért-hegyi sikló építésének előkészítése azzal, hogy a beruházás megvalósítására létrehozott projektcég, a Gellérthegyi SIKLÓ Kft. megkezdi a tervegyeztetéseket az újonnan megfogalmazott elvárások figyelembevételével. Kapcsolódó cikkünk 2021. 04. 22. Újabb látványtervek jelentek meg a Citadella felújításáról 2021. 04. 21. Megnyitják a Citadella...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés