Előfizetői tartalom

Megnyílt a csúcskategóriás magánkórház a Duna partján, hatalmas terveket szövöget

Öt éven át tartó folyamatot zárt le a Duna Medical Center, miután ma hivatalosan is bemutatták a januárban megnyílt új kórházépületet, amelybe a legmodernebb csúcstechnológiát szállította a Medtronic, a magánklinika stratégiai partnere. A bejáráson megismerhettük az új épületet, annak szakmai tartalmát, és Gurney Anita, az intézmény ügyvezetője beszélt a Portfolio-nak a magánszolgáltató nagyratörő terveiről is. Jelenleg 28 aktív ágyat üzemeltetnek, ami duplázódást jelent az eddigiekhez képest, és egészen 130 aktív ágyig tudnak bővülni, de további lépcsőzetes bővülési tervei vannak a szolgáltatónak. Az magánegészségügyi szolgáltató bérlőként van jelen a klinika épületében, melynek tulajdonosa a DMC International Kft., amely Jellinek Dániel ingatlanbefektető érdekeltségébe tartozik.

Nyitás öt év után, de még nagyobb tervekkel Januárban nyitott meg a betegek számára a Duna Medical Center 2015-ben bejelentett, majd a 2016-tól megtervezett új klinikája, amelyet pénteken mutattak be a sajtó képviselőinek, a szigorú járványügyi szabályok betartása mellett. Januárban 45 szakterületet lefedő járóbeteg-ellátás, a diagnosztika, valamint a fekvőbeteg részleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés