Előfizetői tartalom

Tömeges exodus vagy mindörökké iroda? - Milyen hatással van ránk az otthoni munkavégzés?

Portfolio
A digitális lehetőségek gyakorlati alkalmazását tavaly tavasszal néhány hét alatt élesben tesztelte a szakma. Az azóta eltelt időszakban a home office a mindennapok része lett annak minden előnyével és hátrányával együtt. Milyen hatással volt az elmúlt egy év a munkavállalók mentális állapotára nézve? Milyen mértékben várható a járvány utáni visszatérés és milyen mértékben marad velünk a home office? A Portfolio június 8-i FM & Hybrid Office 2021 konferenciájának második szekciójában ezt beszélik át a szakértők.

Milyen pszichés hatásai voltak a home office berobbanásának a munkavállalókra nézve? Mi az ideális arány az otthoni és az irodai munkavégzés között? Mire kell odafigyelni munkavállalói és munkaadói szinten? Többek között ezekről a témákról fog beszélni Dúll Andrea DSc PhD habil, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Pedagógiai és Pszichológiai Karának általános dékánhelyettese...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés