Előfizetői tartalom

Forradalmi megoldások segítik majd a jövő építkezéseit

Portfolio
A teljes értéklánc legfontosabb szereplői, a technológiai áttörések és a digitalizáció azok az éptőipart alapjaiban megmozgatni képes területek, amelyek egyenként is akár óriási változásokat, rendszerszintű átalakulásokat képesek okozni akár pozitív, akár olykor negatív irányba is. De hol tartunk most, és mik a kilátások? Erről fognak beszélni a június 10-i Építőipar 2021 konferenciának a szakértői.

A politika és a piac kapcsolata fontos témája lesz a konferencia második panelbeszélgetésének, ahol az építőipari víziókat és a jövőben várható projekteket is ismertetik a szakértők, akik között jelen lesz: Balogh Samu Márton, a főpolgármester kabinetfőnöke, Budapest Főváros Önkormányzata Dr. Takács Ernő, portfolióért felelős vezérigazgató-helyettes, WING Zrt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés