Előfizetői tartalom

Úgy bepörgött az ingatlanpiac, hogy újabb cég indít licitáló rendszert

Portfolio
Kelendőek az olcsóbb ingatlanok, tisztul a piac, így május-júniusban további 2-7 százalékkal csökkent az ingatlan-hirdetések száma a vezető hazai ingatlanhirdetési portálokon. Ettől függetlenül ugyanúgy igen nehéz kitűnni a sok tízezer ajánlat közül, ezért az Ingatlantájoló vadonatúj fejlesztésként most hirdetés-kiemelési licitrendszert indított, áll a cég közleményében.

A pandémia első hullámát követően, múlt év nyár közepén indult felfelé a hirdetések száma az összes fontos ingatlanportálon, így az Ingatlantájolón is. De 2021 első felében az újabb otthonteremtési támogatások bevezetése és a nyitás okán nagyon felpörgött az ingatlanpiac: sok lakás, ház elkelt, így kikerült a rendszerből, és mivel mostanság gyorsan fogynak a lakóingatlanok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés