Előfizetői tartalom

A korábbi szokások már nem működnek: milyen lesz a járvány utáni világ?

Portfolio
Az irodák és az otthonok között a pandémia előtt is kezdett elmosódni a környezetpszichológiai értelemben vett határ: irodai munkát kis túlzással „helyfüggetlenül” is lehet végezni, miközben azon gondolkodtunk, hogyan lehet otthonossá tenni az irodákat. A járvány alatt ez megfordult: az otthonainkba került be a munkavégzés helye. Hogy ez milyen hatással volt ránk és hogy visszatérünk-e és ha igen, hogyan térünk vissza az irodákba, az FM & Hybrid Office 2021 konferencia második szekciójában erről beszéltek a szakértők.

Soha nem vagyunk szociofizikai környezet nélkül. Noha ez a környezet nem tudatosul, de folyamatosan hat ránk. Ebből a szempontból az iroda sem csak a számok szempontjából fontos, hanem az azt használó emberek és a köztük lévő interakciók miatt. Eddig arról szólt a tervezés, hogy hogyan lehet élményszerűbb az iroda, és hogyan lehet ott tartani a munkavállalókat, de ez a folyamat...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái