Előfizetői tartalom

Mekkora emelés?! - Kétszer is meggondolod, hogy most gipszkartonozz!

Portfolio
Az alapanyagok és az éptítőipari anyagok világszintű árnövekedése és az azzal járó hatások már a kereskedelmi csatornák reggeli bulvár műsorsávjába is beférkőzött, a gimnazisták két tanóra között az acél és a fa aktuális árfolyamáról beszélnek a dogecoin és a gamestop helyett, egy magára valamit is adó vőlegény pedig minimum acélból, vagy fából készített, lehetőleg élő hegesztő munkaerőt felhasználva, eljegyzési gyűrűt szíve választottjának, arany és gyémánt helyett, miközben az esküvői ajándéklistán nem porcelán meg wellness hétvége, hanem néhány raklap tégla, szigetelés és gipszkarton szerepel. Na itt tartunk most és erre érkezett nemrég az egyik hazai kereskedő cég levele az ügyfeleinek.

A május 31-ével keltezett levélben az egyik hazai kereskedő cég leírja (szándékosan fogalmazunk kicsit homályosan), hogy a 2021 folyamán tapasztalt keresletnövekedés miatt, ami további alapanyagár-emelést hozott, 2021. július 1-től néhány termékre extrémnek tűnő áremelést jelent be. Építőipar 2021 Június 10-én Építőipar 2021 konferencia, ahol kiemelt téma lesz...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái