Előfizetői tartalom

Így áll a Népliget melletti gigantikus kézilabdacsarnok építése (képek)

Portfolio
Befejező stádiumba érkezett a Népligetnél épülő Budapesti Multifunkcionális Sport és Rendezvénycsarnok kivitelezése. A létesítmény elsőként a 2022-es magyar-szlovák férfi kézilabda Európa-bajnokságnak fog otthont adni. A kézilabda aréna a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. (BMSK Zrt.) beruházásában és a fővállalkozó Market Építő Zrt. tervezésében és kivitelezésében épül fel.

Magyarország és Szlovákia közösen nyerte el a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság rendezési jogát, korábban már volt írtunk, hogy az eseményre egy 20 ezres új aréna épül a Népliget mellett. Ennek a multifunkciós csarnoknak az építése a tereprendezést követően 2019 novemberében kezdődött el, 2020 nyarára már elkészült a 8 lépcsőház, és elindult a lelátók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés